شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
پلاگین تنظیمات اضافه برای پلاگین هشدار های من MyAlerts
پلاگین : تنظیمات اضافه برای پلاگین هشدار های من MyAlerts نسخه : 1.0.0 نویسنده : Shade زمان معرفی : 17th December 2012 آخرین بروزرسانی : 23rd December 2012 سازگاری : سازگار با انجمن ساز نسخه ی 1.6 ترجمه :میدوری
عملکرد : به پلاگین MyAlerts تنظیماتی اضافه میکند . مجموع تنظیمات به 12 تنظیم می رسد . ( در تصویر ضمیمه قابل مشاهده است )
نصب :آپلود فایل ها و فعال سازی از کنترل پنل مدیریت
متن پیام :
1 - پلاگین MyAlerts باید نخست نصب و فعال سازی شود . 2 - پلاگین PluginLibrary هم باید آپلود شود . این پلاگین نیازی به نصب و فعال سازی ندارد و فقط باید در سیستم شما موجود باشد . 3 - من در لوکال و پوسته دیفالت و چند پوسته دیگری که داشتم آزمایش کرده ام . ولی ممکن است روی بعضی پوسته ها درست کار نکند.
هشدارهایی که در این افزونه اضافه شده اند :
1- دریافت هشدار زمانی که شما توسط یک عضو تیم اخطار گرفته باشید
2- دریافت هشدار زمانی که یکی از اعضای تیم اخطار شما را لغو کند
3- دریافت هشدار در هنگامی که عضو تیم موضوع شما را حذف کند
4- دریافت هشدار زمانی که یکی از اعضای تیم موضوع شما را ببندد
5- دریافت هشدار هنگامی که یک عضو تیم موضوع بسته ی شما را باز می کند
6- دریافت هشدار در زمان انتقال موضوع شما از یک انجمن به انجمن دیگر
7- دریافت هشدار زمانی که یکی از اعضای تیم موضوع شما را ویرایش کند
( آخرین ویرایش در این ارسال: 02 - April - 2014 46 : 09 AM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
RE: تنظیمات اضافه برای پلاگین هشدار های من MyAlerts
درود بر شما؛
یه سوال:
چرا ((دریافت اطلاعیه زمان نقل قول شدن پست شما؟)) کار نمیکنه؟؟
یه پیشنهاد:
یه پلاگین واسه تنظیمات بیشتر وجود داره که جایی ندیدمش:دی
پیشنهاد میدم به عنوان اولین نفر ترجمش کنی، یکی از تنظیماتش جالبه:)
اولی رو اگه ممکنه چک کن،
اگه خراب بود که هست، مشکلو یه کاریش کن درست شه;)
محل حضور کاربر در تالار : ofpersia در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
RE: تنظیمات اضافه برای پلاگین هشدار های من MyAlerts
اين افزونه در تالار ميدوری نصب نيست .
در ضمن این افزونه در حال توسعه هست , اگر به صفحه ی نویسنده در گیت هاب بروید میتوانید آخرین نگارش این افزونه را داشته باشید .
امضای میدوری :
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .