شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
به تازگی گوگل اخطاری به من داد در این رابطه که یکی از لینکهای تالار میدوری عمل نمیکند و برای من هم جالب بود زمانی که در پایین انجمن لینک "نشانه گذاری تمامی انجمن ها به عنوان خوانده شده" را کلیک کردم بجای درست شدن نشانه گذاری ها با اخطار زیرمواجه شدم .
کد Authorisation تطبیق نمی کند. آیا مطمئن هستید که به طور صحیح به این کاربرد دسترسی دارید؟ لطفاً بازگردید و دوباره امتحان کنید.
من این مورد را درست کردم اگر شما هم با این مشکل روبرو هستید راه کار زیر را انجام دهید . گام نخست : به مسیر زیردر قالب خودتان بروید.
index--->index_boardstats
کد زیر را پیدا کنید.
در صورتیکه در جاهای دیگر هم نمونه ی این لینک را داشته باشید راه حل همان است که در بالا گفته شد.
امضای میدوری :
( آخرین ویرایش در این ارسال: 12 - September - 2014 16 : 10 AM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
سلام
من این ارور را در بخش راهنما » کوکی ها در انجمن » قسمتی که روش کلیک میکنیم تا کوکی ها حذف بشن، دارم. چه طور میتونم این مشکل رو برای اون بخش رفع کنم؟؟
ممنون
محل حضور کاربر در تالار : آشپزخانوم در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
(07 - June - 2016 28 : 03 PM)آشپزخانوم نوشته بوده : سلام
من این ارور را در بخش راهنما » کوکی ها در انجمن » قسمتی که روش کلیک میکنیم تا کوکی ها حذف بشن، دارم. چه طور میتونم این مشکل رو برای اون بخش رفع کنم؟؟
ممنون
به مسیر زیر بروید
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته > قالب ها > قالب مورد نظر > Miscellaneous Templates > بخش misc_help_section_bit
و طبق آموزش انجام دهید ببینید درست می شود یا نه؟
امضای میدوری :
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .