شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
سالنامه ی 1399 را تقدیم میکنم برای دوستان امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید در این سالنامه جشن های ایرانیان مشخص شده است و بیشتر حال و هوای اوستایی دارد.
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
(27 - February - 2020 23 : 11 AM)میدوری نوشته بوده :
تقویم سال 1399
سالنامه ی 1399 را تقدیم میکنم برای دوستان امیدوارم سال خوبی در پیش رو داشته باشید در این سالنامه جشن های ایرانیان مشخص شده است و بیشتر حال و هوای اوستایی دارد.
درود بر شما
آیا تقویم سال 1400 از تقویم زرتشتی با فرمت PDF برای دانلود خدمتتون هست؟ ممنون میشم اگه لینکش رو قرار بدین.
متشکرم
محل حضور کاربر در تالار : Mehrshad در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
(02 - February - 2021 13 : 01 AM)Mehrshad نوشته بوده :
(27 - February - 2020 23 : 11 AM)میدوری نوشته بوده :
تقویم سال 1399
درود بر شما
آیا تقویم سال 1400 از تقویم زرتشتی با فرمت PDF برای دانلود خدمتتون هست؟ ممنون میشم اگه لینکش رو قرار بدین.
متشکرم
درود بر شما , در حال حاضر ندارم ولی میتوانیدنوع چاپی آنرا از اینجا خریداری کنید
امضای میدوری :
( آخرین ویرایش در این ارسال: 02 - February - 2021 47 : 12 PM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: دلیلی نوشته نشده است .)
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .