شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
نخست اينکه اسکرول افقی دارید که با اضافه کردن کد زیر به ابتدای گلوبال سی اس اس :
کد PHP:
html{overflow-x:hidden;}
لرزش صفحه باید درست شود . این بخاطر افکت برف بود که اضافه شده بود . دوم : این مشکل را با طراح قالب در میان بگذارید اگر ایشان هم نتوانستند , شروع کنید به بازگشت دادن قالب به ترتیب اضافه کردن کدها و یا افزونه ها تا جایی که قالب از این حالت خارج شود .(احتمال تداخل کدها وجود دارد) نخست قالب را بدون دست خوردگی و در لوکال آزمایش کنید ببینید آیا این حالت در آنجا هم هست یا نه؟
متن پیام :
قبل از هرکاری کدها و افزونه های جدید را در لوکال آزمایش کنید و سپس اقدام به بارگذاری در سایت نمایید .
امضای میدوری :
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
ممنون
من در لوکال تست کردم درست بود در همه جا نشون میده رنگ عوض شده رو
ولی جالب اینجاست که من بعد تعویض رنگ هیچ پلاگینی رو اضافه نکردم
محل حضور کاربر در تالار : hp618 در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
این کار به این سادگی نیست و باید وقت گذاشت تابه ایراد رسید شاید یک نکته ی کوچک باشد که رعایت نشده ، به هر حال باید کدها را بررسی کنید یا به شخص واردی دسترسی بدهید تا بررسی کند . (البته من اینکار را نمیکنم) .
( آخرین ویرایش در این ارسال: 01 - January - 2016 40 : 04 PM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .