شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
سلام دوست گرامی من مای بی بی ورژن 1.8.3 را نصب کردم و قالب myred هم نصب کردم اما برای رنگی کردن نام کاربری بشکل همین پست اول در بالا که قرار دادید چنین headerinclude گزینه ای وجود ندارد در مسیر گفته شده !
ممنون از راهنمایی شما ..
ما که نتونسیماخر نه لینک قرار بدهیم و نه عکس روی هر کدام از این گزینها هم که امتحان کردم نشد پیام میده تا پنج تا پست ندی نمیشود/!
محل حضور کاربر در تالار : rajoo در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
(08 - December - 2014 06 : 11 PM)rajoo نوشته بوده :
متن پیام :
سلام دوست گرامی من مای بی بی ورژن 1.8.3 را نصب کردم و قالب myred هم نصب کردم اما برای رنگی کردن نام کاربری بشکل همین پست اول در بالا که قرار دادید چنین headerinclude گزینه ای وجود ندارد در مسیر گفته شده !
ممنون از راهنمایی شما ..
ما که نتونسیماخر نه لینک قرار بدهیم و نه عکس روی هر کدام از این گزینها هم که امتحان کردم نشد پیام میده تا پنج تا پست ندی نمیشود/!
درود بر شما
دوست من پارسی ساز را از کدام پشتیبانی گرفتید ؟ سعی کنید از همان جا اطلاعات خودتان را کامل کنید و در موردهای بعدی من در خدمت شما هستم . برداشتی که داشتم این است که چون در مای بی بی تازه وارد هستید پرسش های مقدماتی را در پشتیبانی مربوطه جستجو کنید .
درهر صورت مسیر ی که باید بروید
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته > قالب ها > قالب مورد نظر > قالب های گروه بندی نشده > بخش headerinclude
است . پرسشی بود در خدمت هستم (البته پرسش های حرفه ای تر)
در ضمن من از سیستم 1.6 استفاده میکنم و 1.8 را هنوز بررسی و استفاده نکرده ام . پس بیشتر آموزش هایی که قرار داده ام مربوط به سیستم 1.6 است . سیستم 1.8 را به تدریج قرار میدهم.
امضای میدوری :
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
ممنون دوست گرامی بله من با مای بی بی دو سال پیش حدود یکماه بیشتر کار نکردم و بعد رفتم سراغ ویبولتین .. مای بی بی و فارسی ساز هم از همین جا سایت شما دانلود کردم و نصب کردم.. در ورژن 1.8.3 چنین گزینه ای headerinclude که عنوان کردید وجود ندارد ..
متشکرم.
ملاحضه بفرمایید
( آخرین ویرایش در این ارسال: 09 - December - 2014 23 : 12 AM، توسط : rajoo .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : rajoo در تالار ميدوری حضور ندارد .