شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
داشتم توی پوشه های کامپیوترم جستجو میکردم , یک کدی پیدا کردم که داشت خاک میخورد , گفتم بزارم برای دوستان شاید بدرد خورد . پخش چندین آهنگ به دلخواه خودتان در کادری با اندازه بلوک سایت شما ( باید دستکاری بکنید ) . خودش چهارده تا آهنگ داره از یک سایت دیگه اگه خوشتون نیومد عوضش کنید . قابلیت جلو و عقب بردن آهنگ و تنظیم صدا هم دارد خلاصه اینکه همه کار میکند .
برای اینکه مال خودتان باشد , فایل های داخل کد را دانلود و در سایت خودتان آپلود کنید و آدرس دهی جدید را در کد زیر قرار دهید که به انحصار خودتان در بیاید .
متن پیام :
در صورتیکه این کد کار نکرد ادامه مطلب را بخوانید (پست های بعدی در این صفحه) .
( آخرین ویرایش در این ارسال: 24 - November - 2013 24 : 12 AM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
محل حضور کاربر در تالار : ehssanit در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)
(31 - July - 2013 23 : 01 PM)ehssanit نوشته بوده : من این کد رو داخل index انجمنم گذاشتم ولی چیزی load نشد http://www.atamalek.ir
این سیستم متاسفانه با ارتقاء مرورگرها از کار افتاده . پیشنهاد من پلیری با قابلیت های زیاد و تنوع در کلیدها به نام dewplayerاست که در اینجا میتوانید دانلود کنید .
بسیار مناسب و سبک است و اگر خوشتان نیامد در اینجا 21 مدل دیگر معرفی شده که دیگه باید رضایت شما را کسب کند ( در ضمن پلیری که در پست یکم پیشنهاد دادم در اینجا هم هست ولی از کار افتاده ) . اگر در نصب و راه اندازیdewplayer مشکلی داشتید در خدمت هستم .
امضای میدوری :
( آخرین ویرایش در این ارسال: 31 - July - 2013 59 : 03 PM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .