شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
از زمانی که گوگل پلاس درست شد همه به فکر وصل کردن سایتشان به آن افتادند. در بیرون از ایران این کار به راحتی امکان پذیر است . اما در داخل در بیشتر مواقع موجب پشیمانی صاحبان سایت ها میشود چون مانع بارگذاری صفحات است بدلیل عدم جوابگویی گوگل, و بازدید کننده از سایت باید انتظار بکشد تا صفحه بطور کامل بارگذاری شود .
خوب , اگر میخواهید از این مشگل راحت شوید راه کاری پیشنهاد میکنم تا در صورت پسندتان استفاده کنید . من ارتباط با گوگل را در بیرون از سایت گذاشتم تا در صورت علاقه ی بازدید کننده , کار نامدار کردن سایت در بیرون از صفحه اصلی باشد و مزاحم بارگذاری صفحه اصلی نشود . نمونه تمام شده در تالار میدوری ( در فوتر ) موجود است .
کار بدین صورت است :
نخست فایل ضمیمه را دانلود کنید . در روت سایتتان پوشه ای درست کنید با نام دلخواه . فایل ضمیمه را در آن قرار بدهید.
قبل از آپلود فایل را باز کنید و بجای your site address آدرس سایتتان و به جای your text : عنوانی که دوست دارید نمایش داده شود بگذارید.
پس از آپلود کد زیر را هر جایی که میخواهید شمارش داشته باشید قرار بدهید . بهترین جا فوتر است .
در بالا ,به جای آدرس من , آدرس پوشه ایجاد شده و فایل share.htm در روت را وارد کنید . آدرس آیکون انتخابی خود را که در پوشه قالب و یا هر جای دیگری هست را مشخص کنید و به جای ****** نام دلخواه خودتان را قرار بدهید .
به جای محبوب کردن از واژه نامدار کردن استفاده کنید ایرانی تر است .
( آخرین ویرایش در این ارسال: 24 - November - 2013 17 : 01 AM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)