نام کاربری رنگین کمانی ( متحرک )
اگر نام کاربری ساده را دوست ندارید و از جرقه و افکت های دیگر هم خسته شده اید راه حل جدیدی ارائه می دهم در صورت پسند استفاده کنید .
اول به اینجا بروید و نمونه راببینید در صورت پسند اقدام به این کار بکنید.
نخست این که به مسیر
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته > قالب ها > قالب مورد نظر > قالب های گروه بندی نشده > بخش headerinclude
بروید و کدهای زیر را در انتها وارد کنید
سپس به فوتر " footer" بروید و در انتها کدهای زیر را وارد کنید
حالا به مسیر زیر بروید
کنترل پنل مدیریت > کاربران و گروه ها > گروه ها > گروه مورد نظر > گزینه ها + ویرایش > کادر مربوط به سبک نام کاربری
و کدهای زیر را وارد کنید
درپایان هم فایل " midori_rainbow_username.js" که پیوست شده است را در پوشه "jscripts"
آپلود کنید
کار تمام است . امید که به کار بیاید .
توجه : در اکسپلورر و فایر فاکس حروف
پارسی را بخوبی نمایش میدهد ولی فقط در مرورگر کروم حروف را از هم جدا نمایش میدهد . پس اگر این حالت را در تمام مرور گر ها میخواهید از نام کاربری انگلیسی استفاده کنید.
منبع : http://community.mybb.com/thread-119359.html
[
attachment=1206]
====================
دریافت کد های بالا در یک فایل متنی
[
attachment=1212]
سلام دوست گرامی من این اموزش را میخواهم البته برای ویبولتین ورژن 4 که ظاهرا این اموزش برای مای بی بی است . ایا امکان دارد برای ویبولتین هم قرار بدهید ممنون میشم و اگر امکان دارد مانند افکت مدیر فنی سایت که در لینک زیر است باشد یعنی نام کاربری بصورت رنگین کمان و متحرک است رنگهایش عوض میشود لینک زیر را ملاحضه بفرمایید در پایین سایت نام کاربری مدیر فنی سایت مد نظر است.
متشکرم.
خاب لینک که نمیتونم بزارم تا 25 پست باید یدهم که بنظرم این را بردارید بهتر است ..
(08 - December - 2014 52 : 02 AM)rajoo نوشته بوده : [ -> ]سلام دوست گرامی من این اموزش را میخواهم البته برای ویبولتین ورژن 4 که ظاهرا این اموزش برای مای بی بی است . ایا امکان دارد برای ویبولتین هم قرار بدهید ممنون میشم و اگر امکان دارد مانند افکت مدیر فنی سایت که در لینک زیر است باشد یعنی نام کاربری بصورت رنگین کمان و متحرک است رنگهایش عوض میشود لینک زیر را ملاحضه بفرمایید در پایین سایت نام کاربری مدیر فنی سایت مد نظر است.
متشکرم.
خاب لینک که نمیتونم بزارم تا 25 پست باید یدهم که بنظرم این را بردارید بهتر است ..
با درود
نخست اینکه با ویبولتین آشنایی ندارم
. درصورتی که نیاز به این کار دارید باید جایگزین بخش های ذکر شده را در ویبولتین پیدا کنید و جایگزین کنید. برای نمونه: هدر اینکلود می شود همان هدر در سایت ها و غیره . دوم اینکه لینک ها آزاد بودند ولی یکی از دوستان کم لطفی کردند و بعد از عضویت تمام مشخصاتشان را با لینک به سایت ها پر کردند (نام و آدرس و شهر و .... ) و با این کار باعث بهم ریختگی در ترکیب پست بیت ها شدند و من هم مجبور به این کار شدم . (برای لینک دادن از دکمه ی "افزودن کد" استفاده کنید) البته بعد از نظر شما, تعداد را به 2 پست کم کردم و این کار را برای اطمینان از عمل کرد دوستان لازم میدانم.
به هرحال برای کار خودتان از آموزش سی اس اس می توانید استفاده کنید که بسیار راحت تر هم هست . در
اینجا آموزشی قرار داده ام .