22 - June - 2015, 58 : 01 PM
آموزش نمایش تصویر پیشفرض بجای تصویر پاک شده
چون در یکی از سایت های آپلود تعدادی تصویر داشتم (http://www.parsigold.org) و این سایت جمع شد و من با انبوهی از لینک های ناقص و با ارور 404 روبرو شدم و همچنین فرد بازدید کننده . این تصویر ها از سالهای گذشته بودند و من فراموش کرده بودم و در انتقال آنها به هاست خودم تنبلی کردم . به هرحال کاریست که شده و اما راهکاری درست کردم برای اینکه در زمان ارور نبودن تصویر , تصویر جایگزینی نمایش داده شود که در صورت علاقه و تمایل استفاده کنید .
این راهکار برای سیستم های 1.6 و 1.8 آزمایش شده و بخوبی کار میکند. در ضمن از این کدها در تمام سیستم ها (وب سایت ها , جوملا , ویبولتین و غیره) می توانید استفاده کنید .
گام نخست : فایل class_parser.php را از مسیر inc/class_parser.php پیدا و باز کنید . کدهای زیر را در فایل مربوطه پیدا کنید :
کدهای زیر را جایگزین کدهای بالا کنید :
فایل را ذخیره کنید و ببندید .
گام دوم : به مسیر زیر بروید
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته > قالب ها > قالب مورد نظر > قالب های گروه بندی نشده > بخش headerinclude
کدهای زیر را در انتهای بخش مربوطه وارد کنید:
کار تمام است . فقط می ماند آپلود تصویر مناسب برای جایگزین کردن تصویر . یک تصویر نمونه که در تالار میدوری استفاده می شود را برای دانلود گذاشته ام .
نمونه ی زنده را هم در اینجا می توانید ببینید .
این راهکار برای سیستم های 1.6 و 1.8 آزمایش شده و بخوبی کار میکند. در ضمن از این کدها در تمام سیستم ها (وب سایت ها , جوملا , ویبولتین و غیره) می توانید استفاده کنید .
گام نخست : فایل class_parser.php را از مسیر inc/class_parser.php پیدا و باز کنید . کدهای زیر را در فایل مربوطه پیدا کنید :
برای دیدن نوشته های این بخش , نام نویسی کنید و یا وارد شوید .
کدهای زیر را جایگزین کدهای بالا کنید :
گام دوم : به مسیر زیر بروید
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته > قالب ها > قالب مورد نظر > قالب های گروه بندی نشده > بخش headerinclude
کدهای زیر را در انتهای بخش مربوطه وارد کنید:
کار تمام است . فقط می ماند آپلود تصویر مناسب برای جایگزین کردن تصویر . یک تصویر نمونه که در تالار میدوری استفاده می شود را برای دانلود گذاشته ام .
نمونه ی زنده را هم در اینجا می توانید ببینید .