تالار میدوری

نسخه کامل: آموزش نمایش تصویر پیشفرض بجای تصویر پاک شده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
آموزش نمایش تصویر پیشفرض بجای تصویر پاک شده
چون در یکی از سایت های آپلود تعدادی تصویر داشتم (http://www.parsigold.org) و این سایت جمع شد و من با انبوهی از لینک های ناقص و با ارور 404 روبرو شدم و همچنین فرد بازدید کننده . این تصویر ها از سالهای گذشته بودند و من فراموش کرده بودم و در انتقال آنها به هاست خودم تنبلی کردمWow-32 . به هرحال کاریست که شده و اما راهکاری درست کردم برای اینکه در زمان ارور نبودن تصویر , تصویر جایگزینی نمایش داده شود که در صورت علاقه و تمایل استفاده کنید .
این راهکار برای سیستم های 1.6 و 1.8 آزمایش شده و بخوبی کار میکند. در ضمن از این کدها در تمام سیستم ها (وب سایت ها , جوملا , ویبولتین و غیره) می توانید استفاده کنید .

گام نخست : فایل class_parser.php را از مسیر inc/class_parser.php پیدا و باز کنید . کدهای زیر را در فایل مربوطه پیدا کنید :
برای دیدن نوشته های این بخش , نام نویسی کنید و یا وارد شوید .

کدهای زیر را جایگزین کدهای بالا کنید :
فایل را ذخیره کنید و ببندید .

گام دوم : به مسیر زیر بروید
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته > قالب ها > قالب مورد نظر > قالب های گروه بندی نشده > بخش headerinclude

کدهای زیر را در انتهای بخش مربوطه وارد کنید:

کار تمام است . فقط می ماند آپلود تصویر مناسب برای جایگزین کردن تصویر . یک تصویر نمونه که در تالار میدوری استفاده می شود را برای دانلود گذاشته ام .

نمونه ی زنده را هم در اینجا می توانید ببینید .

تصویر نمونه:
لینک مرجع