تالار میدوری

نسخه کامل: پلاگین موزیک و ویدیوی من در پروفایل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
پلاگین موزیک و ویدیوی من در پروفایل

[تصویر: plugin_add.png]پلاگین : Profile Music
[تصویر: version.png] نگارش : 1.6.5.1
[تصویر: user.png] نویسنده : Mısırga
[تصویر: d.png] زمان معرفی : 09-04-2014
[تصویر: d.png] آخرین بروزرسانی : 11-19-2014
[تصویر: amalkard.png] سازگاری : 1.6 و 1.8
[تصویر: user.png] ترجمه : میدوری
[تصویر: tick-circle-frame.png] وضعیت در تالار : درتالار میدوری نصب است .

[تصویر: info.png] عملکرد : با این افزونه کاربران می توانند در پروفایل خودشان از موزیک یا ویدیو استفاده کنند و قرار دهند .

[تصویر: wrench.png] نصب : آپلود فایل ها و فعال سازی از کنترل پنل مدیریت

[تصویر: photos.png] نمونه : پیوست شده است
نمونه ها:

[تصویر: name.png] دانلود :
[attachment=2429]

[تصویر: house_link.png] لینک اصلی : http://community.mybb.com/mods.php?action=download&pid=75
[تصویر: house_link.png] منبع : http://community.mybb.com/mods.php?action=download&pid=75
درود من روی 1.6 آپلود کردم ازپنل ارور داد لیست پلاگینها رونمیاورد که برم فعال کنم پلاگینشو ارور اپلود فایل زبان میداد مجدد چک کردم وفایلهارو درمسیر اپلود نشد متاسفانه ازهاست پلاگینو پاک کردم لیست رومیاره برای 1.6 سازگار نشده یامن جایی رو خراب کردممیشه تست وراهنمایی کنید ممنون میشم
(23 - January - 2015 40 : 06 PM)p30today نوشته بوده : [ -> ]درود من روی 1.6 آپلود کردم ازپنل ارور داد لیست پلاگینها رونمیاورد که برم فعال کنم پلاگینشو ارور اپلود فایل زبان میداد مجدد چک کردم وفایلهارو درمسیر اپلود نشد متاسفانه ازهاست پلاگینو پاک کردم لیست رومیاره برای 1.6 سازگار نشده یامن جایی رو خراب کردممیشه تست وراهنمایی کنید ممنون میشم
خطايی که میدهد را می نوشتید تا توضیح میدادم Huhhuh. به هرصورت اروری که میدهد مربوط به این پلاگین نیست و می بایست فایل های زبانی که مربوط به پلاگین های دیگر است را آپلود کنید برای نمونه : برخی از افزونه ها فایل زبان را فقط در پوشه ی ادمین دارند و می بایست همان فایل را در پوشه ی زبان هم آپلود کنید . این افزونه چون برای 1.6 و 1.8 درست شده , می بایست حداقل های هر دو سیستم که با هم متفاوت هستند را ببیند . Cooly
در ضمن این افزونه در این تالار تا مدتی فعال است . برای اطمینان , تا قبل از غیر فعال کردن این افزونه , از پروفایل من دیدن کنید .
لینک مرجع