تالار میدوری

نسخه کامل: رفع مشکل"کد Authorisation تطبیق نمی‌کند"
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
به تازگی گوگل اخطاری به من داد در این رابطه که یکی از لینکهای تالار میدوری عمل نمیکند و برای من هم جالب بود زمانی که در پایین انجمن لینک "نشانه گذاری تمامی انجمن ها به عنوان خوانده شده" را کلیک کردم بجای درست شدن نشانه گذاری ها با اخطار زیرمواجه شدم .

اخطار داده شده در مای بی بی :کد Authorisation تطبیق نمی کند. آیا مطمئن هستید که به طور صحیح به این کاربرد دسترسی دارید؟ لطفاً بازگردید و دوباره امتحان کنید.

من این مورد را درست کردم اگر شما هم با این مشکل روبرو هستید راه کار زیر را انجام دهید .
گام نخست : به مسیر زیردر قالب خودتان بروید.
index--->index_boardstats
کد زیر را پیدا کنید.
برای دیدن نوشته های این بخش , نام نویسی کنید و یا وارد شوید .
و کد زیر را جایگزین کد بالا کنید.

گام دوم : به مسیر زیر در قالب خودتان بروید.
forumdisplay-->forumdisplay_threadlist
کد زیر را پیدا کنید.
و کد زیر را جایگزین کد بالا کنید.
کار تمام است . امید که بکارتان بیاید.

یادداشت
متن پیام :

در صورتیکه در جاهای دیگر هم نمونه ی این لینک را داشته باشید راه حل همان است که در بالا گفته شد.

سلام
من این ارور را در بخش راهنما » کوکی ها در انجمن » قسمتی که روش کلیک میکنیم تا کوکی ها حذف بشن، دارم. چه طور میتونم این مشکل رو برای اون بخش رفع کنم؟؟
ممنون
(07 - June - 2016 28 : 03 PM)آشپزخانوم نوشته بوده : [ -> ]سلام
من این ارور را در بخش راهنما » کوکی ها در انجمن » قسمتی که روش کلیک میکنیم تا کوکی ها حذف بشن، دارم. چه طور میتونم این مشکل رو برای اون بخش رفع کنم؟؟
ممنون
به مسیر زیر بروید
کنترل پنل مدیریت > قالب ها و پوسته > قالب ها > قالب مورد نظر > Miscellaneous Templates > بخش misc_help_section_bit
و طبق آموزش انجام دهید ببینید درست می شود یا نه؟ Cool
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع